Η εικόνα που αντίκρισαν οι φοιτητές του ΔΙΠΑΕ στη Σίνδο πηγαίνοντας στη Σχολή – ΒΙΝΤΕΟ

Η εικόνα που αντίκρισαν οι φοιτητές του ΔΙΠΑΕ πηγαίνοντας στη Σχολή – ΒΙΝΤΕΟ

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος: Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας στη Σίνδο. Άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος και έριξαν πυροσβεστική σκόνη στους χώρους, κάνοντας χρήση των πυροσβεστήρων του Πανεπιστημίου!

Οι εισβολείς έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό της Λέσχης του Πανεπιστημίου.


Το πρωί της Δευτέρας φοιτητές, καθηγητές και διοικητικό πρόσωπο κοιτούσαν με απορία τη σκόνη στο πάτωμα, εκφράζοντας ερωτήματα για τα κίνητρα της συγκεκριμένης ενέργειας.

Το «ThessToday» επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Σίνδου, Πρόδρομο Σκυλλά, ο οποίος τόνισε ότι λόγω της έλλειψη προσωπικού καθαριότητας στους χώρους του Πανεπιστημίου η σκόνη θα αργήσει να καθαριστεί και θα επηρεάσει την υγεία των φοιτητών: «Η Συντονιστική Επιτροπή της Σχολής Μηχανικών του ΔΙΠΑΕ- Σίνδου από κοινού με αυτήν της ΣΕΥΠ καταδικάζουμε αυτή την πράξη, ιδιαίτερα αυτή την χρονική περίοδο που η καθαριότητα στο ίδρυμα είναι ελλιπής και θα έχει ως αποτέλεσμα να παραμείνει η σκόνη από τους πυροσβεστήρες όλη την εβδομάδα στον χώρο και να εισπνέεται από τους φοιτητές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια αυτής της ενέργειας και ποιοι την προκάλεσαν.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr