Κατατέθηκε στον Υπ. Παιδείας το τελικό πόρισμα για τη συγχώνευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το ΤΕΙ Κεν. Μακεδονίας και το ΤΕΙ ΑΜΘ

Κατατέθηκε στον Υπουργό Παιδείας το τελικό πόρισμα για τη συγχώνευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και ΤΕΙ ΑΜΘ

Κατατέθηκε στον Υπουργό Παιδείας το τελικό πόρισμα της Επιτροπής για τη διερεύνηση μορφών συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο, το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Πιο συγκεκριμένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας επικράτησε σήμερα στις διαδοχικές συναντήσεις του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου με το νεοεκλεγέντα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητή Στέλιο Κατρανίδη και τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, Ομότιμο καθηγητή Γιώργο Στάμο, παρουσία και του Γενικού  Γραμματέα του Υ.Π.Π.Ε.Θ. Γιώργου Αγγελόπουλου.


Στη συνάντηση του Υπουργού με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συζητήθηκαν τα θέματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο και ειδικότερα το κτηριακό πρόβλημα.

Ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος  κατέθεσε στον Υπουργό το τελικό  πόρισμα της Επιτροπής για τη διερεύνηση μορφών συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο, το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr