Απήγαγαν φοιτητή στην Ξάνθη με την απειλή μαχαιριού στην Πανεπιστημιούπολη! (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ)

Απήγαγαν φοιτητή στην Ξάνθη με την απειλή μαχαιριού στην Πανεπιστημιούπολη! (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ληστείας κατεγράφη στην Ξάνθη, το βράδυ της Παρασκευής, με θύμα έναν νεαρό φοιτητή. Όπως καταγγέλθηκε, ο φοιτητής δέχθηκε επίθεση λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ από δύο άντρες οι οποίοι υπό την απειλή μαχαιριού τον απήγαγαν και τον λήστεψαν. 

Οι δράστες σύμφωνα με την καταγγελία αρχικά προσέγγισαν τον φοιτητή στον χώρο των Εστιών, στην Πανεπιστημιούπολη, και τον ανάγκασαν να πάει μαζί τους στο ΑΤΜ. Εκεί πήραν την κάρτα και τον κωδικό του φοιτητή και ακολούθως αφαίρεσαν 350 ευρώ  από τον τραπεζικό του λογαριασμό. 

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ενώ ο φοιτητής έντρομος κατήγγειλε το συμβάν. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και διενεργούνται έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.  

"Χθες το βράδυ στις 23:30 στην περιοχή των εστιών Κιμμερίων απήγαγαν έναν φοιτητή με την απειλή μαχαιριού και τον πήγαν στην τράπεζα για να του αφαιρέσουν το ποσό των 350 ευρώ. Κρίμα στην αστυνομία που τρέχει να γράψει μερικές υποθέσεις παράνομου παρκαρίσματος και δεν λαμβάνει μέριμνα για να εξαλείψει γνωστό κύκλωμα κλεφτών. Κρίμα, ντρέπομαι και τους καταδικάζω δημόσια.

Το ίδιο κάνω και για τους υπεύθυνους της πανεπιστημιούπολης που τόσα χρόνια δεν έχει λύσει το θέμα της ασφάλειας της περιοχής. Δυστυχώς από το φόβο ο ίδιος φοιτητής δεν έχει σπεύσει στην αστυνομία ακόμα. Αλλά θα γίνει σύντομα. Παρακαλώ όποιοι υπεύθυνοι διαβάζουν αυτήν την δημοσίευση να ασκήσουν πίεση εκεί που χρειάζεται (και δεν ξέρω που) να σταματήσει αυτό το μπουρλότο" αναφέρεται στη σχετική καταγγελία για το συμβάν που έγινε στα social media.

Περισσότερες Καταγγελίες Φοιτητών μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr