Φοιτήτρια καταγγέλλει τις φοιτητικές παρατάξεις για την αφισοκόλληση!

Φοιτήτρια καταγγέλλει τις φοιτητικές παρατάξεις για την αφισοκόλληση! - Νομική Κομοτηνής vs Νομική Στρασβούργου

Φοιτήτρια που σπουδάζει Νομική Σχολή του ΔΠΘ συγκρίνει τους χώρους της Νομικής Κομοτηνής με αυτούς της Νομικής Στρασβούργου, όχι από άποψη εγκαταστάσεων, αλλά από άποψη φροντίδας. Η ίδια καταδικάζει τις αφίσες και ό,τι βρωμίζει τη σχολή της. Μετά από δυο χρόνια στην Κομοτηνή, της δόθηκε η ευκαιρία να φοιτήσει στο Στρασβούργο με το πρόγραμμα Erasmus+.


Μεταξύ άλλων, η φοιτήτρια σημειώνει τα παρακάτω: Μετά από 2 χρόνια στη Νομική Κομοτηνής μου δόθηκε η ευκαιρία να φοιτήσω ένα εξάμηνο στη Νομική Σχολή του Στρασβούργου. Πολλά ήταν τα θετικά αυτής της εμπειρίας, ένα από τα σημαντικότερα όμως ήταν το γεγονός ότι η καθημερινή επαφή με τις συνθήκες και τους χώρους του Πανεπιστημίου μου έδωσε το έναυσμα για μια διαδικασία σύγκρισης. 


Η διαφορά ακόμα και στην εικόνα της Σχολής είναι εμφανής. Παρόλα αυτά είμαι περήφανη που τα 2 αυτά χρόνια φοίτησης μου συμμετέχω σε μια ανεξάρτητη κίνηση φοιτητών, την Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής, η οποία δρώντας αδιάκοπα προς το συμφέρον κάθε φοιτητή, έχει συμβάλει στην απομάκρυνση των αφισών κομματικών παρατάξεων, έχει οργανώσει ομάδα καθαριότητας και έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση των υποδομών της Νομικής ΔΠΘ.

Ωστόσο, αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι οτι οι κομματικές παρατάξεις της σχολής επιμένουν να βανδαλίζουν και να καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιο χώρο υποβαθμίζοντας τις συνθήκες φοίτησης.

Είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων μας, λοιπόν, συμμετέχοντας ενεργά στα κοινά, να μην επιτρέπουμε με την ρητή ή σιωπηρή συναίνεση μας σε αυτούς που μας κρατούν πίσω να συνεχίσουν το "έργο" τους.

Περισσότερες Καταγγελίες Φοιτητών:

Χτύπησαν φοιτητή στο κεφάλι με σιδερολοστό μέσα στο Πανεπιστήμιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φοιτητές του Πανεπιστημίου καταγγέλουν καθηγητή τους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ: Φοιτητές τραβιόντουσαν, σπρώχνονταν & βριζόντουσαν για να γραφτούν στο μάθημα!

Ξυλοδαρμός μέλους φοιτητικής παράταξης στο Πανεπιστήμιο Πατρών!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr