Δικαιούχοι στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 (Δ' ΚΑΤΑΝΟΜΗ) στις φοιτητικές εστίες του ΔΠΘ στην Κομοτηνή

Η Προϊσταμένη του Τμήματος Προπτυχιακών Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΔΠΘ ενημερώνει τους φοιτητές του Ιδρύματος ότι:

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και μετά από εξέταση των υποβληθέντων εμπρόθεσμα αιτήσεων στέγασης προπτυχιακών φοιτητών, οι παρακάτω φοιτητές (ακολουθεί συνημμένος πίνακας) είναι δικαιούχοι στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 (Δ’ ΚΑΤΑΝΟΜΗ) στις φοιτητικές εστίες του Δ.Π.Θ. στην Κομοτηνή.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΔΠΘ μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Οι δικαιούχοι πρωτοετείς φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 θα μπορούν να παραλάβουν τα δωμάτιά τους από 31-1-2017 έως και 3-2-2017 είτε οι ίδιοι είτε νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ως εξής : Οι φοιτητές που θα στεγασθούν στην Πανεπιστημιούπολη θα παραλάβουν την κλίνη που τους αντιστοιχεί από το Γραφείο των Φοιτητικών Εστιών το οποίο βρίσκεται παραπλεύρως του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής ( 2531052010, 52012 ), μετά από κλήρωση. Για την παραλαβή ο δικαιούχος φοιτητής θα καταβάλλει στο Λογιστήριο του Γραφείου Φοιτητικών Εστιών 90 ευρώ (εγγύηση).

*Οι παραπάνω ενέργειες θα πραγματοποιούνται από τους φοιτητές με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας ή της βεβαίωσης σπουδών τους.

ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ Α΄ΕΤΟΥΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Όλα τα τελευταία νέα για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr