ΔΠΘ: Εκδήλωση «Ειδικότητα & Απασχόληση Ιατρών σε Γερμανία & Ελβετία»

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ξάνθης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ διοργανώνουν διήμερη εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη, στις 29 και 30 Απριλίου 2014, με θέμα: «Ειδικότητα & Απασχόληση Ιατρών σε Γερμανία & Ελβετία».

Η διήμερη αυτή εκδήλωση αποτελείται από παρουσιάσεις και εργαστήρια για τις δυνατότητες Ειδικότητας και Απασχόλησης Ιατρών στη Γερμανία και την Ελβετία, συμβουλές για την αναζήτηση εργασίας, τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, την αίτηση και τη συνέντευξη. Οι παρουσιάσεις και τα εργαστήρια θα γίνουν από την εταιρεία Grecruitment και εκπροσώπους του Δικτύου Eures από τη Γερμανία.

Την Τρίτη 29 Απριλίου, το πρωί, θα γίνουν συνεντεύξεις από την Εταιρεία Grecruitment για θέσεις Απασχόλησης Ιατρών στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα οι εκπρόσωποι του Δικτύου Eures της Γερμανίας θα πραγματοποιήσουν εξατομικευμένες συνεδρίες με φοιτητές/αποφοίτους. Το απόγευμα θα γίνουν παρουσιάσεις από τους δυο καλεσμένους.


Την Τετάρτη 30 Απριλίου, το πρωί, οι εκπρόσωποι του Δικτύου Eures της Γερμανίας θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με φοιτητές/αποφοίτους, ενώ το απόγευμα θα συντονίσουν ένα εργαστήριο με περιεχόμενο: «Πώς να κάνετε αιτήσεις με τον «γερμανικό» τρόπο (προώθηση των προσόντων σας, Γερμανικό βιογραφικό, Επιστολή Ενδιαφέροντος, Αναζήτηση και επιλογή κατάλληλων θέσεων εργασίας, προσωπικές συνεντεύξεις – κατ’ιδίαν/δια τηλεφώνου/ μέσω skype)».

Οι παρουσιάσεις είναι ανοικτές στο κοινό.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στην ιστοσελίδα της ΔΑΣΤΑ ΔΠΘ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr