Φοιτήτρια του ΔΠΘ ανάμεσα στα θύματα στα Τέμπη / Αποφοίτησε τον Ιούνιο με την καλύτερη βαθμολογία

Φοιτήτρια του ΔΠΘ ανάμεσα στα θύματα στα Τέμπη / Αποφοίτησε τον Ιούνιο με την καλύτερη βαθμολογία

Φοιτητικές Ειδήσεις: Ακόμα μια νέα κοπέλα περιλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του φοβερού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πήρε πτυχίο τον Ιούνιο του 2022 με την καλύτερη βαθμολογία.

Σύμφωνα με πληροφοριες του ΡΙΚ, πρόκειται για την 24xρονη Δήμητρα Καπετάνιου η οποία βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι του τρένου και ήταν στην λίστα με τους αγνοούμενους της τραγωδίας, ενώ η σορός της ταυτοποιήθηκε με την μέθοδο DNA.


Τις πληροφορίες επιβεβαίωσαν οι προξενικές αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα διευκρινίζοντας ότι η άτυχη κοπέλα δεν ήταν Κύπρια υπήκοος και δεν ζητήθηκε η συνδρομή της Δημοκρατίας.

Ο πατέρας της 24χρονης, Κλεάνθης Καπετάνιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αναρίτα της Πάφου και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη πριν από τριάντα περίπου χρόνια.

Η 24χρονη ήταν φοιτήτρια του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, το οποίο θρηνεί την απώλεια ενός μέλους της.

«Η Φοιτήτρια του Τμήματος Νηπιαγωγών Δήμητρα Καπετάνιου, από τη Θεσσαλονίκη, που αποφοίτησε πρόσφατα, αγαπημένο πρόσωπο, δικό μας παιδί, ήταν αγνοούμενη στο πρώτο βαγόνι του τρένου, στα Τέμπη!

Κατά την ορκομωσία του έτους της, τον περασμένο Ιούνιο, διάβασε τον όρκο.

Καλό, γλυκό κορίτσι, που μόλις ξεκίνησε την ζωή της. Καλό ταξίδι Δήμητρα! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Συλλυπητήριο μήνυμα ΤΕΕΠΗ-ΔΠΘ

«Ανάμεσα στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ήταν και ένας δικός μας άνθρωπος.

Η Δήμητρα Καπετάνιου, 24 χρονών από την Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης που αποφοίτησε με την καλύτερη βαθμολογία τον Ιούνιο του 2022.

Το Τμήμα μας θρηνεί!

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr