ΔΠΘ: Συμπληρωματική ενημέρωση για τη στέγαση των πρωτοετών φοιτητών

ΔΠΘ: Συμπληρωματική ενημέρωση για τη στέγαση των πρωτοετών φοιτητών

Δημοκρίτειο Παν. Θράκης: Συμπληρωματική ανακοίνωση (της από 16/11/2020 ανακοίνωσης με θέμα: “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ”).

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζονται πανελλαδικά λόγω της πανδημίας προς διευκόλυνση των πρωτοετών φοιτητών, ανακοινώνουμε ότι όποιος δικαιούχος επιθυμεί να αποδεχθεί τη στέγαση στις Φοιτητικές Εστίες Κομοτηνής στην Πανεπιστημιούπολη, όταν λήξουν τα μέτρα, οφείλει να το δηλώσει αποστέλλοντας mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Οι υπόλοιπες ενέργειες (εγγυητική επιστολή, κ.λπ.) που απαιτούνται για την παραλαβή του δωματίου, θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων. 

Πληροφορίες στα τηλ.:
Φοιτητικές Εστίες Κομοτηνής Πανεπιστημιούπολη: 2531052010-11-12-13.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΔΠΘ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών