Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ

Το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ., σύμφωνα με τον Νόμο 4485/2017 (άρθρο 42) και τον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος (άρθρα 3,4,5, 6), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα, να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση προς τη Γραμματεία των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Στην αίτηση αναγράφεται ο προτεινόμενος τίτλος, η προτεινόμενη γλώσσα εκπόνησης (ελληνική, αγγλική, γαλλική ή γερμανική) και ο προτεινόμενος ως επιβλέπων της διδακτορικής διατριβής.

2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Την ενημερωτική σελίδα με όλες τις προκηρύξεις διδακτορικών μπορείτε να την δείτε εδώ.

3. Προσχέδιο της διδακτορικής διατριβής , στο οποίο θα δηλώνεται η μεθοδολογία, το περιεχόμενο και η πρωτοτυπία της διατριβής.

4. Αντίγραφο πτυχίου.

5. Αντίγραφο μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης.

6. Αντίγραφα πιστοποιητικών ξένων γλωσσών.

7. Συστατικές επιστολές- Δημοσιεύσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως τις 1 Μαρτίου του 2018.

Περισσότερα Διδακτορικά μπορείτε να δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr