Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την απαγόρευση της Εκπαιδευτικής λειτουργίας!

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την απαγόρευση της Εκπαιδευτικής λειτουργίας!

Γεωπονικό Παν. Αθηνών: Σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης οι Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος ανακοινώνουν τα ακόλουθα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού για το χρονικό διάστημα 11.03-25.03.2020:

Α. Αναστέλλονται


- Οι πάσης φύσεως εκπαιδευτικές λειτουργίες οι οποίες απαιτούν φυσική παρουσία.

- Η λειτουργία των βιβλιοθηκών, των αναγνωστηρίων, των αιθουσών κοινόχρηστων ηλεκτρονικών υπολογιστών,  των φοιτητικών κυλικείων, των αθλητικών εγκαταστάσεων και γενικά κάθε χώρου συνάθροισης κοινού στις πανεπιστημιουπόλεις και Τμήματα του ΓΠΑ στην Αθήνα, Θήβα, Άμφισσα και Καρπενήσι. Οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται το φαγητό τους από το εστιατόριο σε πακέτο έως τις 16.00.

- Όλες οι τελετές, ημερίδες, συνέδρια, σεμινάρια και οι πάσης φύσεως δημόσιες εκδηλώσεις.

Β. Δεν αναστέλλονται

- Οι διοικητικές δραστηριότητες και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των συλλογικών οργάνων (όπως γενική συνέλευση τομέα, τμήματος κλπ). Για τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων συνίσταται η κατά το δυνατόν πραγματοποίηση τους μέσω τηλεδιάσκεψης.

- Οι ερευνητικές δραστηριότητες

- Η λειτουργία του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ)

Συστήνεται σε όλη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα η πιστή τήρηση των μέτρων ατομικής πρόληψης και υγιεινής, με βάση τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr