Φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στηρίζουν τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών

Φοιτητές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλη της «Ομάδας Εθελοντισμού ΓΠΑ», μάζεψαν από το Δενδροκομείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, περίπου, 400 κιλά πορτοκάλια, τα οποία  παρέδωσαν, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Ο καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, Σταύρος Βέμμος, συντόνισε τη συλλογή των πορτοκαλιών και η αναπληρώτρια πρύτανη, καθηγήτρια Μαίρη Καψοκεφάλου, συντόνισε την παράδοση των πορτοκαλιών στον Κόμβο. Τους φοιτητές υποδέχθηκε στον Κόμβο η κ. Ελένη Κατσούλη, πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο θεσμικό πλαίσιο εθελοντισμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι εθελοντικές δράσεις εμπνέονται από την επιθυμία της προσφοράς στο Πανεπιστήμιο και στην κοινωνία, οργανώνονται μέσα από πρωτοβουλίες οι οποίες δεν εμπίπτουν στις υπάρχουσες δομές ή προγράμματα σπουδών και αφορούν στη γεωπονική επιστήμη, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό ή στην καθημερινότητά στο ΓΠΑ και στην κοινωνία.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr