ΑΠΘ: Αθλητικές Ακαδημίες 2014-15- Έναρξη εγγραφών

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ., στο πλαίσιο των προγραμμάτων του, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-15, θα λειτουργήσει Αθλητικές Ακαδημίες καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης, τένις, κλασικού αθλητισμού, ενόργανης γυμναστικής και καράτε για όλα τα παιδιά (αγόρια - κορίτσια) ηλικίας 6-12 ετών. Σκοπός των ακαδημιών είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών στοιχείων των αθλημάτων και η ανάπτυξη της φυσικής και ψυχικής υγείας των παιδιών.

Οι δραστηριότητες θα γίνονται στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο του Α.Π.Θ. σε άριστο περιβάλλον με καθαρούς αθλητικούς χώρους, από έμπειρους προπονητές και πρωτότυπο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Παράλληλα με το πρόγραμμα των αθλητικών ακαδημιών θα υπάρχει και το πρόγραμμα μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά ηλικίας 4-6. Επιπλέον, δίνεται  η δυνατότητα στους γονείς - συνοδούς να γυμνάζονται στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο, την ώρα που τα παιδιά τους συμμετέχουν στα προγράμματα των Ακαδημιών (το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει βελτίωση φυσικής κατάστασης, γενική ενδυνάμωση: διάδρομος, ποδήλατο, κωπηλατικές μηχανές, μηχανήματα ενδυνάμωσης).

Οι Ακαδημίες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου (Γ΄ Σεπτεμβρίου με Αγίου Δημητρίου γωνία).


Οι εγγραφές  γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Πληροφορίες-επικοινωνία

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.gym.web.auth.gr

2310 992672 - 2310 992673 - 2310 992674

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr