Η ανακοίνωση του Αντιπρύτανη Ι.Δ. Παντή έχει ως εξής: 

Από χθες 18/8/2014 το ΑΠΘ επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι όλο αυτό το διάστημα οι υπηρεσίες καθαριότητας λειτούργησαν πλήρως και μας παραδίδουν το ΑΠΘ όπως αρμόζει στο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας. Δυστυχώς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχαμε στην καθαριότητα του ΑΠΘ το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά τις συνεχείς προσπάθειες κάλυψης των κενών στις συμβάσεις της εργολαβίας καθαριότητας με προσωρινές λύσεις ανάγκης. Το γεγονός αυτό οφείλονταν στις δικαστικές εμπλοκές και νομικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των εταιριών τις οποίες μετά από συνεχείς προσπάθειες καταφέραμε τελικά να υπερβούμε.

Είναι ιδιαίτερη ικανοποίηση για εμένα προσωπικά το ότι μετά από συνεχείς περιπέτειες που είχαν να κάνουν άλλοτε με την υποχρηματοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας, άλλοτε με το συνεχές μεταβαλλόμενο νομικό –κανονιστικό πλαίσιο και άλλοτε με τις αντιπαραθέσεις των εργολαβικών εταιριών καταφέραμε να παραδώσουμε ως παρακαταθήκη στις νέες Πρυτανικές Αρχές σε πλήρη λειτουργία και τις τρεις εργολαβικές υπηρεσίες συντήρησης, φύλαξης και καθαριότητας καλύπτοντας επιπρόσθετα και βασικές ανάγκες διοικητικών υπηρεσιών( για πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τις εργολαβικές υπηρεσίες στο ΑΠΘ μπορείτε να προστρέξετε στο κείμενοhttp://users.auth.gr/pantis/ergolavies.pdf).

Με την ευκαιρία σας στέλνω συνημμένα (http://users.auth.gr/pantis/apologismos_2010_2014.pdf) και τον απολογισμό της Αντιπρυτανείας Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης που υπήρξε ο τομέας ευθύνης μου κατά την τετραετία 2010-2014.

Τέλος, εύχομαι στον νέο Πρύτανη κ. Μήτκα καθώς και στους νέους Αναπληρωτές Πρύτανη κκ Λαόπουλο, Βαρσακέλη και Πατάκα να αντιμετωπίσουν λιγότερες αντιξοότητες και δυσκολίες. Στο δύσκολο αυτό έργο που έχουν μπροστά τους θα πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα τους για το καλό του ΑΠΘ.

Ο Αναπληρωτής Πρύτανη

Καθηγητής Ιωάννης Δ. Παντής

Αντιπρύτανης Οικονομικού

Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

Συνημμένα αρχεία:

1. Απολογισμός Αντιπρυτανείας Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης 2010-2014

2. Ενημερωτικό κείμενο για τις εργολαβικές υπηρεσίες.