Εικόνες ντροπής από το υπόγειο της Πολυτεχνικής του ΑΠΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χρειάζεται να γίνει ένας προγραμματισμός που έχει ήδη δρομολογηθεί και θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι», λέει ο Πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτκας αναφορικά με το πότε επιτέλους θα καθαρίσει ο χώρος που βρίσκεται στο υπόγειο της Πολυτεχνικής Σχολής. Όπως είχε αποκαλύψει πριν από τρεις εβδομάδες η εφημερίδα Karfitsa, μέσα στο χώρο του campus και στο υπόγειο της Πολυτεχνικής - πάνω από τον οποίο γίνονται τα εργαστηριακά μαθήματα των φοιτητών!- οι εικόνες είναι σοκαριστικές!

Χρησιμοποιημένες σύριγγες ναρκομανών, λιμνάζοντα νερά, ρούχα και σάπια τρόφιμα που δίνουν την αίσθηση πως στο χώρο αυτό μένουν… άστεγοι, είναι οι εικόνες που αντικρίσαμε.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο, μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.«Πρέπει να δούμε πως θα κλείσουμε τον χώρο αυτόν. Δεν αρκεί μόνο να τον καθαρίσουμε διότι μπορεί μετά από λίγο καιρό να παρουσιάζει ξανά την ίδια εικόνα. Αν μείνει ανοιχτός, θα μπορεί πάλι να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει…», καταλήγει ο κ. Μήτκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr