Τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, με συνθετικό χλοοτάπητα, που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. στο campus της Θέρμης, θα διατίθενται, από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, ως προπονητικά κέντρα ομάδων ποδοσφαίρου και ελεύθερα αθλουμένων.

Η διαδικασία πραγματοποιείται από την Κοσμητεία της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο: «Εφαρμογή προγραμμάτων άθλησης και αναψυχής και λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων» του Α.Π.Θ. Τα προς χρήση ποδοσφαιρικά γήπεδα θα παραδίδονται στους ενδιαφερόμενους σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τις ώρες διαθεσιμότητας των γηπέδων και την επιλογή των ωρών σε ζώνες από τις ομάδες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Η ανάληψη της διαχείρισης των γηπέδων από την Κοσμητεία θα λειτουργήσει τόσο προς όφελος της Σχολής καθώς τα έσοδα από την ενοικίαση θα αξιοποιούνται για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων όσο και των αθλούμενων αφού οι διαδικασίες παραχώρησης των γηπέδων θα γίνονται με διαφάνεια και κριτήρια αξιοκρατικά.

Οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι, σωματεία, ακαδημίες, ελεύθερα αθλούμενοι, θα πρέπει να υποβάλλουν το αίτημα τους εγγράφως στη Γραμματεία της ΣΕΦΑΑ τις ημέρες και ώρες που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα.

Γραμματεία της Κοσμητείας της ΣΕΦΑΑ: τηλ.: 2310991871, 2310991872, από 8.00 έως 14.30, Δευτέρα έως Παρασκευή. fax: 2310 991873, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΣΕΦΑΑ: www.pess.auth.gr