Σε ποιους φοιτητές του ΑΠΘ δεν θα είναι δυνατή η παροχή σίτισης

Η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη έχει ως κύριο στόχο την παροχή δωρεάν ποιοτικής σίτισης στους φοιτητές του ΑΠΘ. Για να καταστεί αυτό εφικτό, ιδιαίτερα στην δύσκολη αυτή εποχή, χρειάζεται όσοι φοιτητές του ΑΠΘ επιθυμούν να σιτίζονται να υποβάλλουν σχετική αίτηση. Διαφορετικά και επειδή η οικονομική επιχορήγηση από την Πολιτεία προς την ΠΦΛ, χορηγείται με βάση τους εγγεγραμμένους φοιτητές δεν θα είναι δυνατή η παροχή σίτισης. Συνεπώς, για να παραμείνει σε λειτουργία η Π.Φ.Λ., είναι αναγκαία η καταγραφή των φοιτητών που ενδιαφέρονται να σιτίζονται.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΑΠΘ μπορείτε να την δείτε εδώ

Η Διοίκηση της Π.Φ.Λ. ενημερώνει όλους τους φοιτητές του ΑΠΘ που επιθυμούν να σιτίζονται στην ΠΦΛ, ότι πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στο site www.register.auth.gr, μέχρι την 15η Μαρτίου 2017. Παράλληλα, θα πρέπει να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία κατά περίπτωση χρειάζονται και είναι αναρτημένα στο site της Π.Φ.Λ. (πχ. εκκαθαριστικό οικονομικού έτους 2016 δηλαδή φορολογικού έτους 2015, πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατη βεβαίωση φοίτησης αδελφού-ής κλπ.) και να τα ανεβάσουν μαζί με την ηλεκτρονική τους αίτηση-δήλωση, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στον ιστότοπο. Η επιβεβαίωση ότι είναι δικαιούχοι δωρεάν σίτισης θα τους αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email τους και θα συνδεθεί με το πάσο τους. Μετά την 15η Μαρτίου, δεν θα είναι πλέον δυνατή η αίτηση δωρεάν σίτισης.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση της Π.Φ.Λ. καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσουν για τους φοιτητές του ΑΠΘ δωρεάν σίτιση, να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες ώστε να διατηρηθεί ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ χαρακτήρας και να μη τεθεί σε κίνδυνο η λειτουργία της.

Διαβάστε ακόμη: Μειωμένα εισιτήρια για φοιτητές του ΑΠΘ

Περισσότερα φοιτητικά νέα που αφορούν το ΑΠΘ στην κατηγορία «Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr