Κινητικότητα Erasmus+ International φοιτητών ΑΠΘ (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ανακοινώνει Πρόσκληση για κινητικότητες στα πλαίσια του Erasmus+ International Credit Mοbility Programme για το Χειμερινό Εξάμηνο (Χειμερινό 2017/Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018) που αφορά στους Φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών.

Οι κινητικότητες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος Φεβρουάριου 2018 (δηλαδή από 1/9/2017 έως και 28/2/2018).

Προθεσμία αιτήσεων: 5/2/2017

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους πίνακες με τις διαθέσιμες κινητικότητες και τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια για το Erasmus+ International:

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα δύο προγράμματα Erasmus+ και Erasmus+ International είναι δύο ανεξάρτητα προγράμματα. Ωστόσο, η διαδικασία αιτήσεων καθώς και η επιλογή για το Erasmus+ International είναι ίδια με αυτή του προγράμματος Erasmus+ και ακολουθεί τους ίδιους κανόνες μοριοδότησης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://eurep.auth.gr/el

Επικοινωνία για αιτήσεις: 

Μαρία Μυλωνά: 2310 99 5302 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαθέσιμες κινητικότητες: https://eurep.auth.gr/el/students/international/studies/actions 

Συνεργαζόμενα πανεπιστήμια: https://eurep.auth.gr/el/students/international/studies/agreements

Πληροφορίες αίτησης: https://eurep.auth.gr/el/students/international

Παράλληλα θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι έχουν ήδη αποσταλεί και δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του ΤΕΕΠ οι προσκλήσεις εισερχόμενου Προσωπικού και Φοιτητών στα πλαίσια του Erasmus+ International.

Θέλεις να μείνεις ενημερωμένος/η για όλα τα νέα και συμβουλές που αφορούν το Erasmus+ (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr