«Πάγωσαν» τα μαθήματα σε τμήματα του ΑΠΘ

«Πάγωσαν» τα μαθήματα σε τμήματα του ΑΠΘ

Η παγωνιά έφερε προβλήματα και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που άνοιξε σήμερα τις πόρτες του μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Σε κάποια τμήματα λόγω προβλημάτων στη θέρμανση δεν έγιναν σήμερα μαθήματα ενώ η Πανεπιστημιακή Λέσχη θ’ ανοίξει κανονικά για φαγητό αλλά οι… επισκέπτες της θα πρέπει να είναι καλά ντυμένοι καθώς ο χώρος είναι κρύος. Όπως τόνισε στη DailyThess ο αναπληρωτής πρόεδρος της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης, Δημήτρης Κωβαίος εξαιτίας των πρωτόγνωρων καιρικών συνθηκών «πάγωσαν» οι εξωτερικοί σωλήνες που διανέμουν το νερό στο λέβητα θέρμανσης. «Τα συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διορθώσουν το πρόβλημα. Σήμερα, όμως, όσοι προσέλθουν στη Φοιτητική Λέσχη θα έχουν σίτιση με…χαμηλές θερμοκρασίες. Αν το πρόβλημα δεν λυθεί μέχρι αύριο, τότε θα εξετάσουμε και άλλες λύσεις, π.χ. να δίνουμε το φαγητό πακέτο για το σπίτι», σημείωσε ο κ. Κωβαίος.


Οι φοιτητές του ΑΠΘ που θέλουν να μείνουν ενημερωμένοι μπορούν να κάνουν LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών ΑΠΘ» για να μείνουν ενημερωμένοι!

Στο παλιό κτίριο της Φυσικομαθηματικής δεν έγιναν σήμερα καθόλου μαθήματα (τμήματα Μαθηματικό, Φυσικό, Γεωλογικό, Πληροφορική) γιατί υπήρξε πρόβλημα με τη θέρμανση λόγω «παγωμένων» σωλήνων φυσικού αερίου αλλά και χαλασμένου κυκλοφορητή διανομής νερού. Κατά συνέπεια, χωρίς θέρμανση έμειναν και πολλά γραφεία καθηγητών. Ελπίζουν οι βλάβες να αποκατασταθούν μέχρι το απόγευμα προκειμένου αύριο να λειτουργήσουν κανονικά.

Μαθήματα δεν έγιναν επίσης για τους ίδιους λόγους και στο κτήριο του ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος τα μαθήματα στις εγκαταστάσεις της Θέρμης, του ΤΑΞΥΠ καθώς και στο Πανεπιστημιακό γυμναστήριο θα πραγματοποιηθούν αύριο κανονικά.

Κλειστό παρέμεινε και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ σήμερα λόγω προβλημάτων στην ύδρευση-θέρμανση των εγκαταστάσεων που δημιουργήθηκαν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Περισσότερα φοιτητικά νέα που αφορούν το ΑΠΘ στην κατηγορία «Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr