Σπρωξιές, ξύλο και ένταση στη ΔΑΠ του ΑΠΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρακτικές νύχτας από ομοιεδέατες καταγγέλει η επίσημη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης με αφορμή επεισόδιο που έγινε σήμερα στην Νομική Σχολή του ΑΠΘ με σπρωξιές, φωνές, απειλές και έντονα φραστικά επεισόδια μεταξύ της επίσημης ΔΑΠ και μιας ομάδας ανεξαρτήτων επίσης της ΔΑΠ σύμφωνα με την επίσημη καταγγελία. Δείτε παρακάτω το ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε και την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής όπως έχει σταλεί στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr:

''Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΝΟΜΙΚΗΣ καταγγέλουμε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κτίριο της ΝΟΠΕ και συγκεκριμένα στον τρίτο όροφο, σήμερα στις 14/12/2016.

Αναφερόμαστε στην εισβολή ομάδας 15 και πλέον ατόμων με επικεφαλής τον Σταμάτη Σταμέλο αυτοαποκαλούμενο ως «γραμματέα» της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης και Βελώνη Άρη «υπεύθυνο οργάνωσης» που «αναδείχθηκαν» μετά από παράνομες αντικαταστατικές και ακυρωθείσες από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος «εκλογές».

Οι εν λόγω «κύριοι» και η παρέα τους προσπάθησαν με χρήση ΒΙΑΣ σωματικής και λεκτικής να καπηλευτούν αρχικά τον χώρο (τραπεζάκι) που μας έχει παραχωρηθεί δικαιωματικά από την κοσμητεία και κυρίως να ιδιοποιηθούν ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ της μιας και μοναδικής ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ολόκληρης της Θεσσαλονίκης!

Οι Εξωσχολικοί Τραμπούκοι που δηλώνουν και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (!!!!) χέρι - χέρι με την «ανεξάρτητη» παράταξη Φοιτ.Αν, ως άλλοι συνεργοί, ξεφτιλίζουν κάθε έννοια σοβαρότητας και δημοκρατίας ζητώντας από εμάς να φύγουμε από τον χώρο μας και την ίδια στιγμή από το Πανεπιστήμιο μας!

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΑΣ δεν έχει τέλος.

Δεν θα επιτρέψουμε πρακτικές νύχτας στο Πανεπιστήμιο Μας.

Δεν θα επιτρέψουμε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ να ακολουθεί εντολές 40αρηδων άεργων παραγόντων και κλειστών συστημάτων.

Εμείς οι ΔΑΠΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τις αξίες, τα ιδανικά, τις ιδέες και το όνομα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΝΟΜΙΚΗΣ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Διαβάστε ακόμη: Η κοσμητεία προχώρησε σε κλείσιμο της Νομικής Σχολής (ΕΝΤΑΣΗ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr