Κλείνει το ΑΠΘ για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Κλείνει το ΑΠΘ για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Εντελώς κλειστό θα παραμείνει για πρώτη φορά φέτος από 1η μέχρι τις 19 Αυγούστου το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για λόγους οικονομίας και εξοικονόμησης ενέργειας. Σύμφωνα με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όλο το προσωπικό, διοικητικό και ειδικό τεχνικό - εργαστηριακό, θα πάρει αναγκαστική άδεια αυτό το διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα:


1) το γεγονός ότι το διάστημα από το τέλος Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου δεν πραγματοποιούνται μαθήματα και εξετάσεις στα Τμήματα και τις Σχολές του ΑΠΘ και ως εκ τούτου απουσιάζουν οι φοιτητές, καθώς επίσης ότι το διδακτικό προσωπικό τελεί σε θερινές διακοπές, 

2) την έλλειψη προσωπικού για την κάλυψη των διοικητικών αναγκών για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια του έτους, με συνέπεια την υποχρεωτική χορήγηση αδειών στο  προσωπικό κατά το μήνα Αύγουστο, και

3) λόγους εξοικονόμησης ενέργειας,

Είσαι Φοιτητής στο ΑΠΘ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΑΠΘ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Οδήγησαν την Σύγκλητο του ΑΠΘ στην απόφαση πως οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου να παραμείνουν κλειστές, για το χρονικό διάστημα από 1-8-2016 έως και 19-8-2016. 

Εξαιρούνται της παραπάνω απόφασης οι εξής υπηρεσίες οι οποίες θα παραμείνουν ανοικτές:

- Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ)/ΑΠΘ- Επιτροπή Ερευνών,

- Το Σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας-ΣΝΕΓ (το οποίο θα είναι κλειστό για το χρονικό διάστημα  από 1 έως και 17-8-2016),                

- Το Τεχνικό Συνεργείο,

- Το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΚΗΔ),

- Ο Σεισμολογικός Σταθμός,

- Ο Μετεωρολογικός Σταθμός και το Μετεωροσκοπείο, 

- Το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, 

- Οι θυρίδες αλληλογραφίας,

- Το Ταμείο Διοίκησης και Διαχείρισης Παν/κών Δασών,

- Η υπηρεσία κήπων,

- Οι Φοιτητικές Εστίες Θεσσαλονίκης (εκτός του Οικονομικού Τμήματος - Λογιστήριο & Διαχείριση- που θα παραμείνει κλειστό για το χρονικό διάστημα από 4-8-2016 έως και 19-8-2016).

Επισημαίνεται ότι στις θυρίδες αλληλογραφίας το διάστημα αυτό θα παραμένει ένας (1) υπάλληλος εναλλάξ για την παραλαβή της αλληλογραφίας του Πανεπιστημίου, ενώ η φύλαξη των κτιρίων και η καθαριότητα θα πραγματοποιείται με βάση ειδικό πρόγραμμα.

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΑΠΘ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr