Αγνωστοι έβαλαν φωτιά, εΑριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ Αγνωστοι έβαλαν φωτιά εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Αγνωστοι έβαλαν φωτιά εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)

Ομάδα 3-5 ατόμων πέταξε εύφλεκτο υλικό στην πόρτα του γραφείου, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά, η οποία έγινε άμεσα αντιληπτή από υπαλλήλους του Πανεπιστημίου.

Πιο συγκεκριμένο σύμφωνα με μαρτυρίες, γύρω στις 12 παρά 20 μετά το μεσημέρι ομάδα 3-5 ατόμων πέταξε εύφλεκτο υλικό στην πόρτα του γραφείου, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά, η οποία έγινε άμεσα αντιληπτή από υπαλλήλους του πανεπιστημίου.


Η φωτιά κατασβέστηκε, ενώ έρευνες για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

Η ανακοίνωση του Νίκου Παρασκευόπουλου

Σήμερα το πρωί εξερράγη βόμβα μολότοφ στο -μέχρι πρόσφατα- πανεπιστημιακό γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Νίκου Παρασκευόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Νίκος Παρασκευόπουλος δήλωσε τα εξής: «Η Κυβέρνηση δεν τρομοκρατείται. Η προσπάθεια για δικαιοσύνη, καθώς και για ασφαλείς και ανθρώπινες φυλακές με στόχο την κοινωνική επανένταξη, θα συνεχιστεί».

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΑΠΘ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr