ΑΠΘ, Τριήμερη εκδρομή, Σκι στο Pamporovo, Βουλγαρίας, 26,27 και 28/2

ΑΠΘ: Τριήμερη εκδρομή για Σκι στο Pamporovo της Βουλγαρίας 26,27 και 28/2

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ διοργανώνει τριήμερη εκδρομή για Σκι στο Pamporovo της Βουλγαρίας 26,27 και 28 Φεβρουαρίου 2016.

- Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 26/2/16 στις 15.30 από το Π.Γ. και επιστροφή την Κυριακή 28/2/16, την ίδια ώρα.

- Η εκδρομή περιλαμβάνει μεταφορά από Θεσ/νικη στο Pamporovo και πίσω. Προσφέρονται δυο διαν/σεις σε ξενοδοχείο 3* σε μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια. Επιπλέον, προσφέρεται πλήρης διατροφή (full board) και τρεις ώρες μάθημα ski για αρχάριους (δωρεάν), από τους φοιτητές της ειδικότητας χιονοδρομίας της ΣΕΦΑΑ του ΑΠΘ.

- Η ενοικίαση του εξοπλισμού κοστίζει 5€/ημερα, κόστος που δεν συμπεριλαμβάνεται στην τελική τιμή  της εκδρομής.

- Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστ. ταυτότητα και θα υπογράψουν βεβαίωση ατομικής ανάληψης κινδύνου πριν την αναχώρηση. Η πληρωμή θα γίνει στα λεωφορεία πριν την αναχώρηση.

- Το τελικό κόστος της εκδρομής είναι 65 ευρώ για τα μέλη του Π.Γ. και 72 ευρώ για τα μη μέλη. Παιδιά μικρότερα των 5 ετών είναι δωρεάν.

- Στην εκδρομή μπορούν να πάρουν μέρος και μη φοιτητές/τριες.

- Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 25/2/16 στις 13.00, και μέχρι τη συμπλήρωση 150 θέσεων

Περισσότερα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Είσαι Φοιτητής στο ΑΠΘ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΑΠΘ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr