Φοιτητές ΑΠΘ, υποβολή αιτήσεων, συμμετοχή, προγραμμα, Erasmus+, 2016-2017

Φοιτητές ΑΠΘ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο προγραμμα Erasmus+ 2016-2017

Η Προϊσταμένη του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ιωάννα Γεωργιάδου, με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φοιτητές του ΑΠΘ για την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Erasmus+ για Σπουδές ακαδ. έτους 2016-2017.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας,

Θα θέλαμε, να σας ενημερώσουμε ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να μετακινηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ για Σπουδές, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, θα διαρκέσει από τις 12 Φεβρουαρίου έως και τις 3 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00 πμ.

Όλες οι πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ για Σπουδές είναι διαθέσιμες εδώ, η κατάσταση των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων εδώ, η διαδικασία υποβολής αίτησης εδώ, και η διαδικασία επιλογής εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση κατά τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού (Δευτέρα – Πέμπτη, 11:00-13:30).

Διαβάστε ακόμη:

Είσαι Φοιτητής στο ΑΠΘ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΑΠΘ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr