Παράσταση διαμαρτυρίας, φοιτητών, δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ΒΙΝΤΕΟ Παράσταση διαμαρτυρίας φοιτητών έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης [ΒΙΝΤΕΟ]

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν φοιτητές έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης [ΒΙΝΤΕΟ]

Πιο συγκεκριμένα παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν φοιτητές χθες το μεσημέρι έξω από την αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, όπου ήταν προγραμματισμένη η σύσκεψη για την παιδεία. Η σύσκεψη είναι μια πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με τους δήμους της χώρας για τα προβλήματα του τομέα.

Φοιτητές μέλη του ΜΑΣ αλλά και άλλων φοιτητικών παρατάξεων παρευρέθηκαν μπροστά από την αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα, όπως ''Όχι στον διάλογο απάτη - Δεν παζαρεύουμε το μέλλον μας''.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών