Προσοχή φοιτητές ΑΠΘ, Λήγει, προθεσμία, εγγραφών, Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη Προσοχή φοιτητές ΑΠΘ: Λήγει η προθεσμία εγγραφών στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη

Προσοχή φοιτητές ΑΠΘ: Λήγει η προθεσμία εγγραφών στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενημερώνει πως στις 31 Δεκεμβρίου 2015 λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για δωρεάν σίτιση στην Π.Φ. Λέσχη.

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να ολοκληρώσουν μέχρι την παραπάνω ημερομηνία τη σχετική διαδικασία, αναρτώντας στο register.auth.gr την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.


Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια και σχετικές πληροφορίες στη Γραμματεία (τηλ. 2310992612), στο Γραφείο Σίτισης (τηλ. 2310992623) και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τις Προϋποθέσεις μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ

Είσαι Φοιτητής στο ΑΠΘ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΑΠΘ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr