Βραβείο, Student, 2015, φοιτητή,  ΑΠΘ Βραβείο "Student of the Year 2015" σε φοιτητή του ΑΠΘ

Βραβείο "Student of the Year 2015" σε φοιτητή του ΑΠΘ

Ο φοιτητής του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Θυμιατής κέρδισε το Α’ Βραβείο ερευνητικής εργασίας στην κατηγορία των B.Sc./M.Sc. διπλωματικών ερευνητικών εργασιών «Student of the Year Award, 2015» .

Η βραβευμένη εργασία έχει τίτλο «Εκμετάλλευση των παραπροϊόντων της οινοποίησης για την παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας» και υλοποιήθηκε από τους Κωνσταντίνο Θυμιατή, Κυριάκο Καδερίδη και Αθανασία Γούλα. Επιβλέπουσα της βραβευμένης εργασίας είναι η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΠΘ, Αθανασία Γούλα.


Ο Διεθνής Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 29ου Διεθνούς Συνέδριου Έρευνας και Καινοτομίας στην Επιστήμη Τροφίμων: Παροχή βιώσιμων λύσεων για την παγκόσμια οικονομία και την κοινωνία, που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2015, στην Αθήνα και τελεί υπό την αιγίδα της European Federation of Food Science & Technology (EFFoST).

Το Βραβείο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τροφίμων Επιστήμης και Τεχνολογίας αναγνωρίζει την αριστεία στην επιστήμη των τροφίμων και στην τεχνολογική έρευνα. Είναι ένας διαγωνισμός ανοιχτός σε ευρωπαίους, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, φοιτητές.

Είσαι Φοιτητής στο ΑΠΘ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΑΠΘ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Κωνσταντίνος Θυμιατής-konstantinos thymiaths

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr