Δεκεμβρίου, αιτήσεις, πρακτική, άσκηση, Erasmus+, ΑΠΘ Μέχρι 17 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για πρακτική άσκηση μέσω Erasmus+ στο ΑΠΘ

Μέχρι 17 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για πρακτική άσκηση μέσω Erasmus+ στο ΑΠΘ

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ενημερώνει τους φοιτητές πως προκηρύσσει θέσεις πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2015-2016, με περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων και κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών από 1 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου 2015.

Πρόκειται για 30 θέσεις πρακτικής άσκησης διάρκειας 2-6 μηνών με έναρξη της περιόδου μετακίνησης μεταξύ 1/3/2016-31/8/2016 των οποίων η διαχείριση και χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί μέσω του Ομίλου Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Αθηνών στο οποίο συμμετέχει το ΑΠΘ.


Όλες οι γενικές πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση, βρίσκονται εδώ, η διαδικασία υποβολής αίτησης εδώ, και η διαδικασία επιλογής και κατανομής των θέσεων εδώ.

Είσαι Φοιτητής στο ΑΠΘ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΑΠΘ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Επίσης, στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν προτάσεις για την αναζήτηση Φορέα Υποδοχής (βλ. εδώ)

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Παρακαλούνται οι φοιτητές του ΑΠΘ για την έγκαιρη κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών  για να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων κατά τις τελευταίες ημέρες υποβολής των αιτήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση κατά τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού (Δευτέρα – Πέμπτη, 11:00-13:30).

Υπεύθυνοι επικοινωνίας για την πρακτική άσκηση:

Νίκος Λιόλιος, Γιώργος Βέης, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                             

Η Προϊσταμένη του

Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΑΠΘ

Ιωάννα Γεωργιάδου

Ενημερωθείτε για το ERASMUS+ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr