Προετοιμασία, φοιτητών, ΑΠΘ, συμμετοχή, πρόγραμμα, ERASMUS+,γερμανόφωνα,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Προετοιμασία φοιτητών του ΑΠΘ για συμμετοχή σε πρόγραμμα ERASMUS+

Προετοιμασία φοιτητών για συμμετοχή σε πρόγραμμα ERASMUS+ σε γερμανόφωνα Πανεπιστήμια & Προετοιμασία για την πιστοποίηση Test DaF με δωρεάν μαθήματα Γερμανικών.

Η ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΑΠΘ στο FACEBOOK (ΕΔΩ)

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων του θα προσφέρει για το χειμερινό εξάμηνο 2015, σε φοιτητές-τριες του Α.Π.Θ. μαθήματα γερμανικής γλώσσας κατά το χρονικό διάστημα από 19 Οκτωβρίου 2015 έως 15 Ιανουαρίου 2016 με τις εξής θεματικές:

Προετοιμασία φοιτητών για συμμετοχή σε πρόγραμμα ERASMUS+ σε γερμανόφωνα Πανεπιστήμια. (Τετάρτη 19:00-21:15 αίθουσα ΠΑΑ 1ος όροφος Σχολής Θετικών Επιστημών) (επίπεδο Β2). Προετοιμασία για την πιστοποίηση Test DaF που είναι απαραίτητη για μετάβαση για μεταπτυχιακές/διδακτορικές σπουδές σε γερμανικά Πανεπιστήμια. (Παρασκευή 19:00-21:15 αίθουσα ΠΑΑ 1ος όροφος Σχολής Θετικών Επιστημών) Θα επιλεγούν συνολικά 30 άτομα/τμήμα με σειρά προτεραιότητας.

Όσοι φοιτητές και όσες φοιτήτριες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική online αίτηση, η οποία βρίσκεται στον ιστότοπο του ΚΔΞΓ http://www.lance.auth.gr (στις ανακοινώσεις).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων  12 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ.

Συνημμένα αρχεία germanika_erasmus

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr