«Κάνεις Σεξ; Κάνε Τεστ» από την φοιτητική ομάδα «Bio AUTh Team»

«Κάνεις Σεξ; Κάνε Τεστ» από την φοιτητική ομάδα «Bio AUTh Team»

Με το σύνθημα «Κάνεις Σεξ; Κάνε Τεστ» η φοιτητική ομάδα «Bio AUTh Team» διοργανώνει τεστ ελέγχου για τον HIV για όλους του φοιτητές του ΑΠΘ, στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας.

Τα τεστ ελέγχου για τον ιό HIV θα γίνονται γρήγορα, ανώνυμα και φυσικά δωρεάν από το Κέντρο Πρόληψης για τον HIV, «Thess Checkpoint» αύριο, Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 και ώρες 11:00 με 14:00, στο πρώην Ιατρείο του ΑΠΘ (ισόγειο Κτιρίου Διοίκησης, αριστερά της κύριας εισόδου της Αίθουσας Τελετών).

«Έλα και εσύ να επιλύσεις όλες σου τις απορίες σχετικά με τα απειλητικά νοσήματα που αποτελούν ένα τεράστιο πρόβλημα των καιρών μας και να καταλάβεις το πόσο εύκολη έχει γίνει πλέον η διάγνωσή τους, μέσω των τεστ ελέγχου!» υποστηρίζουν οι διοργανωτές.

Η «Bio AUTh Team» του ΑΠΘ είναι η πρώτη φοιτητική ομάδα Βιοεπιστημών του ΑΠΘ, η οποία δραστηριοποιείται σε ποικίλα θέματα που αφορούν τις επιστήμες της ζωής. «Με την τρέλα που μας διακρίνει για την κατάκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων, αλλά και με την μεγάλη αγάπη που τρέφουμε για τον έμβιο κόσμο, βελτιώνουμε συνεχώς τη φοιτητική μας καθημερινότητα και εμπλουτίζουμε τις εμπειρίες που συλλέγουμε από τα χρόνια μας στο πανεπιστήμιο» υποστηρίζουν τα μέλη της ομάδας.

Το «Thess Checkpoint» είναι ένα κέντρο πρόληψης για τον HIV που απευθύνεται στον σεξουαλικά ενεργό πληθυσμό. Είναι σχεδιασμένο να προσφέρει ενημέρωση για ασφαλέστερο σεξ, γρήγορο τεστ για HIV και διασύνδεση με τις Μονάδες Υγείας σε περίπτωση θετικών αποτελεσμάτων.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr