Και 2ος Καθηγητής του ΑΠΘ θρηνεί το παιδί του / Ήταν φοιτήτρια στο ΑΠΘ

Και 2ος Καθηγητής του ΑΠΘ θρηνεί το παιδί του / Ήταν φοιτήτρια στο ΑΠΘ

Φοιτητικές Ειδήσεις: Η φοιτήτρια σπούδαζε στο Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών (TATM) της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δεκάδες οικογένειες βιώνουν εφιαλτικές στιγμές, καθώς τα παιδιά τους επέβαιναν στο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορικό στα Τέμπη. Ο Καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του ΑΠΘ κ. Τσακλίδης Γεώργιος πατέρας της φοιτήτριας, και η διδάσκουσα στο Τμήμα Βιλογογίας του ΑΠΘ Ελένη Βασάρα μητέρα της φοιτήτριας του είναι δύο από αυτούς. Η Αγάπη Τσακλίδου 22χρονη φοιτήτρια στο ΑΠΘ επέβαινε στο μοιραίο τρένο.


Τμήμα Μαθηματικών: «Το προσωπικό του Τμήματος Μαθηματικών θα παρευρίσκεται στην αυριανή εξόδιο ακολουθία της Αγάπης Τσακλίδου, κόρη του συναδέλφου μας, Γιώργου Τσακλίδη. Τα μαθήματα για αύριο, Δευτέρα 6 Μαρτίου, θα αναβληθούν. Το ΔΣ του Τμήματος Μαθηματικών 

Τμήμα Βιολογίας: «Το Τμήμα Βιολογίας συγκλονισμένο από την ανείπωτη τραγωδία και το χαμό τόσων νέων ανθρώπων, θρηνεί και για τη δική του απώλεια της Αγάπης Τσακλίδου κόρης αγαπητών συναδέλφων του Τμήματος μας και του Τμήματος Μαθηματικών. Το Τμήμα Βιολογίας εκφράζει τη βαθιά θλίψη του και τα συλλυπητήρια του στους οικείους της. Η εξόδιος Ακολουθία θα γίνει αύριο Δευτέρα 6.3.2023 στις 16.15 στον Ιερό Ναό «Αναστάσεως του Κυρίου» στη Θέρμη (Κοιμητήρια)Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος αποφάσισε α. Να εκδώσει Ψήφισμα β. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της γ. Τα μέλη του Τμήματος να καταθέσουν χρηματικό ποσό σε ευαγές ίδρυμα στη μνήμη της δ. Να γίνει διακοπή κάθε εκπαιδευτικής δραστηριότητας για αύριο Δευτέρα 6.3.2023 καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας».

Το παιδί του έχασε και ο Λυσίμαχος Παπάζογλου, καθηγητής Κτηνιατρικής στο ΑΠΘ

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Γιώργου Παπάζογλου, 22 ετών, φοιτητή του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπως ενημερώθηκαν τα «Φοιτητικά Νέα» από τους γονείς. 

«Επέστρεφε από την Αθήνα με το μοιραίο τρένο. Λίγο πριν τη σύγκρουση έφυγε από το βαγόνι αριθμού 3 και πήγε στο μπαρ για να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό. Το πλήρωσε με τη ζωή του» δήλωσε στα «Φοιτητικά Νέα» η μητέρα του φοιτητή που πλέον βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων. 

«Αντίο Γιώργο μου.
Δε θα σε ξαναδούμε, δε θα σε ξανακούσουμε, δε θα σε ξαναγκαλιάσουμε ποτέ. Όμως στιγμή δε θα πάψουμε να σε αγαπάμε, να σε σκεφτόμαστε.
Μας λείπεις.
Έφυγες μακριά.
Έφυγες νωρίς.
Αβάσταχτη απώλεια, αβάσταχτος πόνος».
Ο πατέρας σου, η μητέρα σου, ο αδερφός σου.

ΑΠΘ: Η Σχολή Θετικών Επιστημών θρηνεί τους φοιτητές της

Το Τμήμα Γεωπονίας ΑΠΘ αποχαιρετά τους εκλιπόντες φοιτητές του

Το ΠΤΔΕ του ΑΠΘ θρηνεί για το χαμό της φοιτήτριάς του

Καθηγητής του ΑΠΘ προειδοποιεί: «Να μην ταξιδέψει κανείς με τρένο έως τον Αύγουστο»

Θρήνος: Ταυτοποιήθηκε ο φοιτητής του ΑΠΘ Γιώργος Παπάζογλου, γιος Καθηγητή του ΑΠΘ

Ταυτοποιήθηκε η φοιτήτρια του ΑΠΘ, Αναστασία Παπαγγελή

Οι φοιτητές της Νομικής του ΑΠΘ αποχαιρετούν τον συμφοιτητή τους / ΦΩΤΟ

Μεγαλώνει η λίστα του ΑΠΘ! Νεκρή η φοιτήτρια Ελπίδα Χούπα

Θρήνος: Νεκρή και η φοιτήτρια του ΑΠΘ, Αναστασία Αδαμίδου!

Θρήνος: Ταυτοποιήθηκε η σορός του φοιτητή του ΑΠΘ, Κυπριανού Παπαϊωάννου!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr