ΑΠΘ: Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στους φοιτητές σχετική με σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Το ΑΠΘ παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σχετική με σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) του ΑΠΘ αναγνωρίζοντας τα έντονα συναισθήματα και την οδύνη που νιώθουν πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες μπροστά στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, διοργανώνει, σε συνεργασία με την EMDR Hellas, θεραπευτικές παρεμβάσεις, ατομικά ή σε μικρές ομάδες.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι, με την εφαρμογή ειδικών πρωτοκόλλων, η ενίσχυση της συναισθηματικής αποφόρτισης και αυτοφροντίδας, η βελτίωση της ψυχολογικής κατάστασης και η συμβολή στην αποφυγή βραχυπρόθεσμων ή μακροπρόθεσμων ψυχολογικών δυσκολιών.


Η ψυχολογική παρέμβαση παρέχεται δωρεάν και αφορά τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Α.Π.Θ. που νιώθουν πως επηρεάστηκαν από τα γεγονότα, είχαν άμεση ή έμμεση εμπειρία του δυστυχήματος, ή βιώσαν την απώλεια ή τον τραυματισμό ατόμων του περιβάλλοντός τους.

Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με την Άλτα Πανέρα, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια -Τραυματοθεραπεύτρια στο τηλέφωνο 2310992621 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φοιτητής του ΑΠΘ χαροπαλεύει στη ΜΕΘ / Ο μόνος επιζών από το καμένο πρώτο βαγόνι

Αγνοούνται δύο Κύπριοι φοιτητές του ΑΠΘ

Φοιτητής ΑΠΘ: "Απαντήστε μας για αυτήν την ανείπωτη τραγωδία"

Σύγκρουση Τρένων: Νεκροί φοιτητές! / Γύριζαν στις Σχολές τους μετά το τριήμερο (Live Update)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr