Αγνοούνται δύο Κύπριοι φοιτητές του ΑΠΘ

Φίλοι των φοιτητών απευθύνουν έκκληση μέσω του «Φοιτητικά Νέα» για τον εντοπισμό τους

Φοιτητικές Ειδήσεις: Ανείπωτη είναι η τραγωδία που εκτυλίσσεται στα Τέμπη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους. Μεταξύ των επιβατών που αγνοούνται συγκαταλέγονται και δύο Κύπριοι φοιτητές.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θρήνος: Ταυτοποιήθηκε η σορός του φοιτητή του ΑΠΘ, Κυπριανού Παπαϊωάννου!


Πρόκειται για τους φοιτητές: Αναστασία Αδαμίδου 24 ετών - μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Οδοντιατρικής και τον Κυπριανό Παπαϊωάννου 23 ετών που σπουδάζει στη Νομική Σχολή

Οι οικογένειες τους απευθύνουν έκκληση για τον εντοπισμό των δύο Κυπρίων που επέβαιναν στο τρένο που εκτελούσε τη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία που είχε αντίθετη κατεύθυνση.

Οι γονείς των δύο Κυπρίων κατευθύνονται προς την Λάρισα.   

Ο Κύπριος Πρέσβης στην Ελλάδα, Κυριάκος Κενεβέζος βρίσκεται ήδη στο Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συντονίσει τις απαραίτητες ενέργειες για όποιον Κύπριο πολίτη χρειάζεται βοήθεια λόγω του δυστυχήματος.

Σε δηλώσεις του έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο πατέρας του φίλου της Αναστασίας δήλωσε:

«Ακόμα βγάζουνε άτομα μας είπανε. Από το τρίτο βαγόνι που ήτανε βγαίνουν ακόμα ζωντανά άτομα. Εγώ κάνω έκκληση όποιος την έχει δει ή ξέρει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές και να μας ενημερώσει».

Οι αγνοούμενοι Κύπριοι φοιτητές:

1. Αναστασία Αδαμίδου 24 ετών από την Πάφο (Κύπρος)

1. Αναστασία Αδαμίδου 24 ετών από την Πάφο (Κύπρος)

2. Κυπριανός Παπαγεωργίου 23 ετών από την Αυγόρου (Κύπρος)

2. Κυπριανός Παπαγεωργίου 23 ετών από την Αυγόρου (Κύπρος)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr