Φοιτητές Μηχ. Μηχανικών ΑΠΘ: Η σχολή πλημμύρισε ξανά

Φοιτητές Μηχ. Μηχανικών ΑΠΘ: Η σχολή πλημμύρισε ξανά

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: "Χθες (8/3) πλημμύρισε με μια απλή βροχή το μηχανουργείο της σχολής, βάζοντας σε κίνδυνο εξοπλισμό εκατομμυρίων, ενώ οι εργαστηριακές ασκήσεις αναβλήθηκαν για την επόμενη εβδομάδα ελπίζοντας πως δε θα βρέχει! Τις προάλλες στην πτέρυγα μας έσκασαν τα καλοριφέρ και πλημμύρισε ο διάδρομος και το σχεδιαστήριο και τώρα το εργαστήριο."

Οι φοιτητές όπως αναφέρουν, προγραμματίζουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρυτανεία μια μέρα πριν τη σύνοδο των πρυτάνεων και σε κινητοποίηση στον πρόεδρο των Μηχανολόγων στις 10/3, για να διεκδικήσουν την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου του Συλλόγου Φοιτητών Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων:

«Η σχολή πλημμύρισε ξανά!

Για άλλη μια φορά στο τμήμα Μηχανολόγων μηχανικών ΑΠΘ γινόμαστε μάρτυρες στο τι εστί σύγχρονο ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Η διαλυτική κατάσταση στη σχολή λόγω της υποχρηματοδότησης καθημερινά εντείνεται. Χθες (8/3) πλημμύρισε με μια απλή βροχή το μηχανουργείο της σχολής, βάζοντας σε κίνδυνο εξοπλισμό εκατομμυρίων, ενώ οι εργαστηριακές ασκήσεις αναβλήθηκαν για την επόμενη εβδομάδα ελπίζοντας πως δε θα βρέχει! Τις προάλλες στην πτέρυγα μας έσκασαν τα καλοριφέρ και πλημμύρισε ο διάδρομος και το σχεδιαστήριο και τώρα το εργαστήριο. Δε μας χτύπησαν οι εφτά πληγές του φαραώ, αλλά η πολιτική της υποχρηματοδότησης που εφαρμόζεται από αυτή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ευθύνεται για αυτά τα προβλήματα.

Καταγγέλλουμε την πρυτανεία του ΑΠΘ που ενώ είναι ενήμερη για την κατάσταση εδώ και καιρό, δεν έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να δώσει ουσιαστική λύση.

Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στην πρυτανεία μια μέρα πριν τη σύνοδο των πρυτάνεων Και σε κινητοποίηση στον πρόεδρο των Μηχανολόγων στις 10/3, για να διεκδικήσουμε την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

Πρόεδρος συλλόγου φοιτητών ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr