ΑΠΘ: Η επόμενη μέρα στη Πολυτεχνική Σχολή μετά τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο (ΦΩΤΟ)

Κοσμήτορας ΑΠΘ: Σε άριστη κατάσταση η Πολυτεχνική Σχολή μετά τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Στα αμφιθέατρα διδασκαλίας επέστρεψαν το πρωί καθηγητές και φοιτητές στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, μετά τις εκδηλώσεις για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Η επόμενη μέρα βρίσκει την Πολυτεχνική Σχολή χωρίς τραύματα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοσμήτορας της Σχολής, καθηγητής Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης.

«Ημουν αισιόδοξος, διότι πήγε πολύ καλά η χθεσινή εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν στη Σχολή, υπό την αιγίδα της Πρυτανείας και της Κοσμητείας, ο σύλλογος αποφοίτων του ΑΠΘ με τον ΣΦΕΑ, αλλά και διότι έβλεπα τη διάθεση των νέων ανθρώπων, που είχαν συρρεύσει στη Σχολή», εξήγησε.

Ερωτηθείς για τις εικόνες φωτιάς έξω από την Πολυτεχνική Σχολή, το βράδυ της Κυριακής μετά την ολοκλήρωση των πορειών διευκρίνισε πως λίγα άτομα έκαψαν μερικές σακούλες σκουπιδιών, χωρίς άλλες συνέπειες, καθώς το περιστατικό αντιμετωπίστηκε εντός ολίγων λεπτών.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φοιτητές που περιφρούρησαν τις εκδηλώσεις τους, την Πρυτανεία του ΑΠΘ, τους συντελεστές της χθεσινής εκδήλωσης, τον πρόεδρο του συλλόγου αποφοίτων, αλλά και το συνεργείο καθαριότητας, για την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε η Σχολή να είναι σε άριστη κατάσταση σήμερα το πρωί», τόνισε ο Κοσμήτορας.

Ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής, Νανιόπουλος Aριστοτέλης, με ανάρτηση του δήλωσε τα εξής: "Ευχάριστη έκπληξη σήμερα η Πολυτεχνική Σχολή μας του ΑΠΘ καθαρή χωρίς βανδαλισμούς, απο μια πρώτη εικόνα. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι παρατάξεις που κρέμασαν πανώ στην πρόσοψη της Σχολής σεβάστηκαν την εικόνα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, μήπως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο; Συγχαρητήρια στους φοιτητές που φέρθηκαν με υπευθυνότητα, στον πρύτανη κ. Ν.Παπαιωάννου, στον Κοσμήτορα της Σχολής κ. Κ. Κατσιφαράκη."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr