Θέσεις εργασίας μόνο για φοιτητές του ΑΠΘ στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας (Ποσείδι)

Θέσεις εργασίας μόνο για φοιτητές του ΑΠΘ στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας - Αιτήσεις μέχρι 22/5

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Με απόφαση της Επιτροπής Κατασκήνωσης Καλάνδρας και της Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Α.Π.Θ., προκηρύσσονται θέσεις εργασίας ΜΟΝΟ για φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εργασία στις θέσεις της  Γραμματείας Υποδοχής και στη θέση της Βιβλιοθήκης – Κινηματογράφου  έχουν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του  Α.Π.Θ. (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες).


Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εργασία στις θέσεις του Αθλητικού Προγράμματος της  Κατασκήνωσης, έχουν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Α.Π.Θ. (προπτυχιακοί, πτυχιούχοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές Τ.Ε.Φ.Α.Α. ή άλλων σχολών  του Α.Π.Θ., με σχετική εμπειρία στο αντικείμενο).

Οι θέσεις εργασίας για την κατασκηνωτική περίοδο του 2019 έχουν ως εξής:

Η σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών για το Φοιτητικό Camping Ποσείδι ΑΠΘ ΕΔΩ.

Η υποβολή αιτήσεων διενεργείται ηλεκτρονικά και μόνο, από την Δευτέρα 13/05/2019 έως και την Τετάρτη 22/05/2019. Κάθε αίτηση θα συνοδεύεται απαρέγκλιτα από βιογραφικό σημείωμα.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται όπως παρακάτω:

Γραμματεία Υποδοχής εδώ.

Βιβλιοθήκη – Κινηματογράφος εδώ

Αθλητικό Πρόγραμμα Κατασκήνωσης εδώ.

Η επιλογή των εργαζομένων θα γίνει, κατ’ αρχήν, με βάση το βιογραφικό και θα ακολουθήσει συνέντευξη και τεστ δεξιοτήτων με τους επικρατέστερους υποψήφιους που θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για να προσέλθουν στη συνάντηση με την αρμόδια επιτροπή.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr