Φοιτητή η οικογένεια του TEDxAUTH σε περιμένει - Δήλωσε συμμετοχή

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Βρίσκεσαι ένα βήμα πριν το τέλος της εξεταστικής, ή ακόμα καλύτερα, έχεις ήδη τελειώσει, και αναζητάς τρόπους για να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου;

Τότε η οικογένεια του TEDxAUTH σε περιμένει!

Μέσω της συμμετοχής σου θα αποκομίσεις σημαντικές γνώσεις αναπτύσσοντας αξίες, όπως η συλλογικότητα και η συνεργασία, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και, φυσικά, θα μπορέσεις να ζήσεις από κοντά την εμπειρία διοργάνωσης ενός event μεγάλης εμβέλειας παγκοσμίου επιπέδου.

Η ομάδα του TEDxAUTH 2019 ψάχνει άτομα, τα οποία χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, όρεξη, θετική διάθεση, αλλά και επιθυμία συνεισφοράς.  

Αν ανάμεσα στις παραπάνω λέξεις εντοπίζεις ένα στοιχείο του εαυτού σου, τότε δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τη φόρμα, που διατίθεται στο κάτω μέρος της αίτησης και που θα παραμείνει ανοιχτή από τις 4 έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε την σχετική αίτηση συμμετοχής.

Το TEDxAUTH 2019 είναι έτοιμο για μια ακόμη χρονιά. 

Λίγα λόγια για το TED

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό τη διάδοση ιδεών που έχουν στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν το ακροατήριο και να του δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξει τρόπο σκέψης και στάση ζωής. Ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια ως ένα συνέδριο με κεντρικό άξονα την Τεχνολογία, την Ψυχαγωγία και το Design –από τα αρχικά των λέξεων Technology, Entertainment, Design προέρχεται η ονομασία TED. Σήμερα καλύπτει πλέον όλα τα πεδία –από την επιστήμη και την τέχνη μέχρι την επιχειρηματικότητα και τα παγκόσμια ζητήματα.

Σχετικά με το TEDx

Στο πνεύμα της αποστολής του TED, «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν», το TEDx αποτελεί ένα πρόγραμμα τοπικών, ανεξάρτητων εκδηλώσεων. Το ανεξάρτητο του χαρακτήρα της οργάνωσης δηλώνεται με το x στην επωνυμία TEDx.

Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει κοντά ανθρώπους για να μοιραστούν μια TEDx εμπειρία. Παράλληλα, οι ομιλητές επιδιώκουν να συνδέσουν το κοινό μέσα από συζήτηση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr