Το ΑΠΘ βράβευσε τους άριστούς του! Οι φοιτητές που βραβεύτηκαν

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Βραβεία αριστείας για την ακαδημαϊκή και ερευνητική πορεία τους απονεμήθηκαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σε καθηγητές του, φοιτητές, απόφοιτους, σε φοιτητικές ομάδες, όπως και σε μονάδες του ιδρύματος για την προσφορά τους στην ακαδημαϊκή λειτουργία, στην ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα τελετών της παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής.

"Φέτος το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τιμά τους ανθρώπους της πανεπιστημιακής κοινότητας που έκαναν κάτι παραπάνω και ο καθένας από αυτούς αρίστευσε στον τομέα του, αναδεικνύοντας έτσι τη φωτεινή και παραγωγική πλευρά του πανεπιστημίου" τόνισε ο πρύτανης του ΑΠΘ κ. Περικλής Α. Μήτκας. 

Πιο αναλυτικά, φοιτητές βραβεύτηκαν είτε για τις βαθμολογικές τους επιδόσεις κατά την εισαγωγή και αποφοίτησή τους, καθηγητές για το σημαντικό επιστημονικό τους έργο, ενώ φοιτητικές ομάδες απέσπασαν βραβεία για τη συμμετοχή τους σε διεθνείς διαγωνισμούς εκπροσωπώντας το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

"Είμαστε εδώ να βραβεύσουμε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που ξεχώρισαν στην επιστήμη, στην τέχνη και στον εθελοντισμό. Θέλω ιδιαίτερα να αναφερθώ στο βραβείο εθελοντισμού που φέτος θα δώσουμε στη φοιτητική ομάδα "Συντονιστική Επιτροπή ενάντια στα Ναρκωτικά" επισήμανε ο καθηγητής του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του ΑΠΘ και πρόεδρος της επιτροπής αριστείας του ΑΠΘ, Γεωργίος Καραγιαννίδης.

Μάλιστα ο ίδιος με αφορμή τα περιστατικά εγκληματικότητας εντός του πανεπιστημίου, έκανε μία ξεχωριστή αναφορά σε αυτό το φαινόμενο.

Δείτε ΕΔΩ τον Κατάλογο Τιμώμενων

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr