ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι φοιτητές και απόφοιτοι

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 5/12 στις 10 το πρωί φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του ΑΠΘ με τελική κατεύθυνση το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Οι φοιτητές και απόφοιτοι θα διαμαρτυρηθούν ενάντια στο νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο, όπως τονίζουν, εξομοιώνει την πανεπιστημιακή τους κατάρτιση με τη δευτεροβάθμια ή μετα-δευτεροβάθμια εκπαίδευση, υποβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα πτυχίο ΑΕΙ, «πυροδοτεί» εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το κάλεσμα των φοιτητών και αποφοίτων

Η αρχική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα του Βενιζέλου την Τετάρτη 5/12 στις (10:00) το πρωί. Με τελική κατεύθυνση το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Η προσπάθεια είναι αποκλειστικά μιας εθελοντικής ομάδας ενεργών φοιτητών και αποφοίτων του ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης χωρίς την ανάμειξη καμίας πολιτικής παράταξης! 

Ως απόφαση της άτυπης-εθελοντικης επιτροπής εκπροσώπησης των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων με αφορμή το νέο νομοσχέδιο που τίθεται σε διαβούλευση με τίτλο 

«Επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού – Προπονητές και εκπαιδευτές – Ιδιωτικά γυμναστήρια και ιδιωτικές σχολές εκμάθησης αθλημάτων και άλλες διατάξεις» δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης! 

Οι παριστάμενοι καλούνται να φορούν αθλητική φόρμα και να έχουν σφυρίχτρες ως "σύμβολο" των γενικότερων κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια όλων των εμπλεκομένων φοιτητών και αποφοίτων του ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης. 

Ευπρόσδεκτος είναι και οποιοσδήποτε άλλος εργασιακός κλάδος που θέλει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.grhttp://www.foititikanea.gr