Το ΑΠΘ σχετικά με το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών

Το ΑΠΘ σχετικά με το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Η πόλη και το Πανεπιστήμιο κατά της διακίνησης ναρκωτικών.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης μετέβησαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, και ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας για το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών και της σχετιζόμενης εγκληματικότητας κατά τις νυκτερινές ώρες στους υπαίθριους χώρους της πανεπιστημιούπολης.


Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Αβραάμ Αϊβαζίδης, ο Διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Νικόλαος Ζησιμόπουλος, και, εκ μέρους του ΑΠΘ, ο Αντιπρύτανης Έρευνας & Συντονισμού, Καθηγητής Θεόδωρος Λαόπουλος.

Κατά τη συζήτηση αναλύθηκαν οι πτυχές των εν λόγω προβλημάτων που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου, αλλά και την καθημερινή ζωή των πολιτών σε μια κεντρική περιοχή της πόλης.

Διαπιστώθηκε η βούληση όλων των φορέων για καλύτερο συντονισμό και εντατικοποίηση των ενεργειών, με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Επιτέθηκαν σε φοιτήτρια του ΑΠΘ

Φοιτητές ΑΠΘ: Δεν νιώθουμε ασφάλεια

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr