Η Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ αποφάσισε διήμερη αναστολή των μαθημάτων!

Η Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ αποφάσισε διήμερη αναστολή των μαθημάτων!

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: A. Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής στην υπ’ αριθ. 251/31-10-2018 συνεδρίασή της αποφάσισε να επαναλάβει προηγούμενη απόφασή της που έλαβε κατά την υπ’ αριθ. 227/21-12-2016 συνεδρίασή της (βλ. υπ’ αριθ. 627/9-1-2017 και 649/13-1-2017 έγγραφα Κοσμήτορα). Με την απόφαση αυτή παρακαλούνται οι Πρόεδροι των Τμημάτων και οι Διευθυντές των Τομέων να μεριμνήσουν, ώστε να παραδοθούν στους Διευθυντές των Τομέων τα γραφεία, τα βιβλία και ο εξοπλισμός των μελών ΔΕΠ που έχουν αφυπηρετήσει. Σημειώνεται ότι στα μέλη ΔΕΠ που συνεχίζουν να προσφέρουν μαθήματα θα πρέπει να παρέχονται όλες οι σχετικές διευκολύνσεις, χωρίς όμως αυτό να αποβαίνει σε βάρος των λειτουργικών αναγκών των Τμημάτων και της παρουσίας των εν ενεργεία συναδέλφων.

B. Εξαιτίας των συνθηκών που θα δημιουργηθούν από τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και στα τρία κτίρια της Φιλοσοφικής Σχολής από την Πέμπτη 15/11 μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 17/11/2018, αλλά και της επετείου του Πολυτεχνείου, αποφασίστηκαν για την ασφάλεια του προσωπικού, των φοιτητών, των κτιρίων και του εξοπλισμού τα εξής:


1. Και τα τρία κτίρια της Φιλοσοφικής Σχολής θα παραμείνουν κλειστά από τις 15:00 της Πέμπτης 15/11 μέχρι και τις 06:00 της Δευτέρας 19/11. 

2. Για την αναπλήρωση των μαθημάτων που θα χαθούν παρακαλούνται οι διδάσκοντες / οι διδάσκουσες να συνεννοηθούν για εμβόλιμα μαθήματα με τους υπευθύνους του προγράμματος των Τμημάτων τους. Αν η πραγματοποίηση εμβόλιμων μαθημάτων δεν καταστεί δυνατή, τότε θα δοθεί χρόνος για την αναπλήρωση στο τέλος του εξαμήνου.

Χτύπησαν και λήστεψαν καθηγητή μέσα στο ΑΠΘ

3. Οι διοικητικοί υπάλληλοι (μόνιμοι και ΙΔΑΧ) που εργάζονται στα τρία κτίρια της Σχολής δεν θα προσέλθουν στην εργασία τους την Παρασκευή 16/11. Η δήλωση έναρξης και λήξης της παρουσίας τους θα γίνει κεντρικά από την υπηρεσία με βάση κατάσταση που έχει αποσταλεί από την Κοσμητεία στο Τμήμα Διοικητικού Προσωπικού. 

4. Οι εργολαβικοί υπάλληλοι θα δηλώσουν την παρουσία τους κανονικά στο κτίριο της Διοίκησης και για των απασχόλησή τους την Παρασκευή 16/11:

  • θα αποφασίσουν οι Προϊστάμενοι των Γραμματειών για όσους προσφέρουν υπηρεσίες διοικητικής φύσης
  • για το προσωπικό καθαριότητας η επόπτρια καθαριότητας (κ. Βάσω Αστεριάδου)
  • για το προσωπικό φύλαξης ο επόπτης φύλαξης (κ. Αβραάμ Γρηγοριάδης). 

Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων και του ΣΝΕΓ/ΚΔΞΓ να ενημερώσουν όλο το προσωπικό της Σχολής και να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των φοιτητών. 

Ο Κοσμήτορας

της Φιλοσοφικής Σχολής

Καθηγητής Δημήτριος Κ. Μαυροσκούφης

ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr