Ενημέρωση - εκδήλωση για την διατροφή από το Youthfully Yours Gr στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ

Το Youthfully Yours Gr ετοίμασε για τους νέους της Θεσσαλονίκης μια ξεχωριστή μέρα για την διατροφή. Αυτό το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου σε προσκαλεί στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ και ώρα 17.30 για να χαλαρώσεις διασκεδάζοντας. Μια ευκαιρία να μάθεις για:

  • την διατροφή μέσω μη τυπικής μάθησης (παιχνίδια, brainstorming, team activities κτλ) 
  • αλλά και για τις ανταλλαγές νέων & τα προγράμματα του Erasmus +.

Μέσα σε αυτό το δίωρο οι Youthfully-τες θα σε πληροφορήσουν για τις ευκαιρίες που σου προσφέρει και θα σου λύσουν απορίες για τις νέες δράσεις στην Ευρώπη. 

Αν σου αρέσουν τα ταξίδια και διψάς για νέες περιπέτειες με το Erasmus+, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: «Για το εναλλακτικό εργαστήρι διατροφής». Μόνο οι 40 πρώτοι θα μπορέσουν να συμμετέχουν, γι’ αυτό πρέπει να βιαστείς.


Tip: Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Το Youthfully Yours Gr είναι ένας MKO, όπου ασχολούμαστε κυρίως με προγράμματα κινητικότητας νέων με την υποστήριξη του προγράμματος Erasmus+.  Απώτερος σκοπός μας, είναι να κάνουμε πιο προσιτά αυτά τα προγράμματα σε παιδιά που μπορεί να μην έτυχε μέχρι τώρα να ενημερωθούν σχετικά ή έχουν ακούσει αλλά αναρωτιούνται "και τι γίνεται όταν πας εκεί;;", δίνοντας τους την ευκαιρία κατά κάποιον τρόπο να βιώσουν ένα απόγευμα με δραστηριότητες αντίστοιχες των προγραμμάτων.  Ευελπιστούμε, έτσι, να άρουμε όποιες αναστολές μπορεί να έχει κάποιος και να ενθαρρύνουμε τους συμφοιτητές μας να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα διευρύνοντας τους ορίζοντές τους, καταρρίπτοντας όποια στερεότυπα ή ξενοφοβικές τάσεις, κάνοντας νέες φιλίες, συζητώντας για την Ευρωπαϊκή τους ταυτότητα κ.ο.κ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr