Ιστορία: Θέματα, Απαντήσεις (ΓΕΛ) Πανελλήνιες 2024

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Ιστορία: Θέματα, Λύσεις - Απαντήσεις Πανελλήνιες 2024

Θέματα Απαντήσεις Πανελλήνιες 2024Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν όλους τους υποψήφιους των (φετινών) Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 όπως και τους γονείς των υποψηφίων πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν τα Θέματα, οι προτεινόμενες Λύσεις - Απαντήσεις και ο σχολιασμός των θεμάτων του μαθήματος (ΓΕΛ) Ιστορία, Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές εξετάσεις την (Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024) για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ). Δείτε στην παρούσα σελίδα του «Φοιτητικά Νέα» τα θέματα του μαθήματος Ιστορία που θα διαγωνιστούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) στις Πανελλήνιες 2024 όπως και τις προτεινόμενες απαντήσεις, λύσεις.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Τα «Φοιτητικά Νέα» (μετά το πέρας των πανελλαδικών) θα καλύψουν σε ζωντανή ροή την διαδικασία υποβολής του Μηχανογραφικού, τα αποτελέσματα και τα στατιστικά των Πανελληνίων, τις Εκτιμήσεις και τα αποτελέσματα των Βάσεων Εισαγωγής, την διαδικασία εγγραφών στα Πανεπιστήμια κτλ.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Τα θέματα θα γίνουν γνωστά στις 10:00 π.μ..

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ των Πανελλαδικών Εξετάσεων κατά την είσοδό τους στο εξεταστικό κέντρο υποχρεούνται, να φέρουν το δελτίου εξεταζομένου και την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας που φέρει φωτογραφία.

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο καθώς μετά την ανάρτηση των Θεμάτων (μετά την έναρξη των εξετάσεων) η ομάδα του «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσει σε άμεσο χρόνο τις Απαντήσεις και τον Σχολιασμό των θεμάτων.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ο συνολικός αριθμός των εισακτέων (δηλ. πρωτοετών φοιτητών) για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά θα ανέλθει σε 68.851, έναντι 68.574 θέσεων που ανήλθαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Δείτε εδώ τον πίνακα με τις θέσεις ανά Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου.

Συντονιστείτε στην ενημερωτική σελίδα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 στο VIBER, πατώντας εδώ.

Παρακάτω θα αναρτηθούν σε ζωντανό χρόνο τα θέματα. Ακόμη, τα «Φοιτητικά Νέα», θα σας μεταδώσουν τις απαντήσεις και τον σχολιασμό των θεμάτων του μαθήματος Ιστορία ΓΕΛ. Μείνετε Συντονισμένοι!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2024: ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ Ιστορία ΓΕΛ
Θέματα και Λύσεις Πανελληνίων 2019
Ιστορία (ΓΕΛ)

Μέσα από το παρόν άρθρο τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Απαντήσεις για το μάθημα Ιστορία των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2024.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα! Μείνετε Συντονισμένοι!

Τα Θέματα

Τα θέματα του μαθήματος Ιστορία των ΓΕΛ θα τα δείτε, πατώντας ΕΔΩ.

Οι Απαντήσεις

Οι Απαντήσεις των θεμάτων του μαθήματος Ιστορία των ΓΕΛ θα τα δείτε, πατώντας ΕΔΩ.

Σχολιασμός Θεμάτων

Ο Σχολιασμός των Θεμάτων του μαθήματος Ιστορία των ΓΕΛ θα το δείτε, πατώντας ΕΔΩ.

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα τις Απαντήσεις και τον σχολιασμό καθώς το άρθρο ανανεώνεται!

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στα foititikanea.gr για να μάθετε πρώτοι τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2024.