Ελεύθερο Σχέδιο / Θέματα, Απαντήσεις Πανελλήνιες 2022

Ελεύθερο Σχέδιο / Θέματα, Λύσεις, Σχολιασμός Πανελληνίων 2022

Θέματα Απαντήσεις Πανελλήνιες 2022Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν όλους τους υποψήφιους των (φετινών) Πανελληνίων Εξετάσεων 2022 όπως και τους γονείς των υποψηφίων πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν τα Θέματα, οι Λύσεις - Απαντήσεις και ο σχολιασμός του ειδικού μαθήματος "Ελεύθερο Σχέδιο".

Συνεχίζονται σήμερα (Τρίτη 21 Ιουνίου 2022) με το μάθημα Ελεύθερο Σχέδιο οι εξετάσεις των πανελλαδικά εξεταζομένων ειδικών μαθημάτων για τους υποψήφιους, οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα και διεκδικούν μια θέση στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Δείτε στην παρούσα σελίδα του «Φοιτητικά Νέα» τα θέματα του ειδικού μαθήματος Ελεύθερο Σχέδιο που εξετάζονται την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2022 όπως και τις προτεινόμενες απαντήσεις, λύσεις.

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο καθώς μετά την ανάρτηση των Θεμάτων (μετά την έναρξη των εξετάσεων) η ομάδα του «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσει σε άμεσο χρόνο τις Απαντήσεις και τον Σχολιασμό των θεμάτων. 

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων κατά την είσοδό τους στο εξεταστικό κέντρο υποχρεούνται, εκτός του δελτίου εξεταζομένου και την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας που φέρει φωτογραφία, να φορούν την προστατευτική τους μάσκα.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022: ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ Ελεύθερο Σχέδιο
Θέματα και Λύσεις Πανελληνίων 2019 Ελεύθερο Σχέδιο

Μέσα από το παρόν άρθρο τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Απαντήσεις για το μάθημα Ελεύθερο Σχέδιο για τις Πανελλήνιες 2022.

Τα Θέματα

Τα θέματα του μαθήματος Ελεύθερο Σχέδιο αναρτήθηκαν ΕΔΩ:

Οι Απαντήσεις

Οι Απαντήσεις των θεμάτων του μαθήματος Ελεύθερο Σχέδιο αναρτώνται ΕΔΩ.

Σχολιασμός Θεμάτων

Ο Σχολιασμός των Θεμάτων του μαθήματος Ελεύθερο Σχέδιο θα αναρτηθεί ΕΔΩ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα τις Απαντήσεις και τον σχολιασμό καθώς το άρθρο ανανεώνεται!

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Μείνετε Συντονισμένοι!

Αλλαγές στη λειτουργία του Υπουργείου Παιδείας τις ημέρες των Πανελληνίων 2022

Ο αριθμός των Πρωτοετών Φοιτητών (2022-2023) ανά Σχολή και Τμήμα

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr