Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Με αίτηση στο gov.gr η αποστολή των βαθμών με SMS / Ανοίγει η πλατφόρμα

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Με αίτηση στο gov.gr η αποστολή των βαθμών με SMS / Ανοίγει η πλατφόρμα

Πανελλήνιες Αποτελέσματα 2022: Τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS έχουν και πάλι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς θα μπορούν να λάβουν γνώση της βαθμολογίας τους αλλά και της σχολής/τμήματος εισαγωγής τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

SOS: Βαθμοί Πανελληνίων με SMS / Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΠΙΣΗΜΟ / Βγαίνουν οι βαθμοί των Πανελληνίων 2022 (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)

SOS για Μηχανογραφικό 2022: Από αύριο η δημιουργία κωδικού ασφαλείας υποψηφίων

Είσαι υποψήφιος; Μπες και εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης των υποψηφίων των Πανελληνίων 2022 πατώντας εδώ για να μείνεις ενημερωμένος για ότι αφορά τους υποψήφιους φοιτητές!

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη από αύριο, Παρασκευή 17 Ιουνίου και έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από πέρυσι από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Με τη δυνατότητα αυτή, προωθούνται περαιτέρω οι στόχοι του ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσω του επανασχεδιασμού εκπαιδευτικών υπηρεσιών που έχουν στο επίκεντρο την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ όπου ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους  χαρακτήρες, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους. Την ίδια ημέρα τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από την αρχική σελίδα foititikanea.gr θα αναρτήσουν τους πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022.

Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2022 και για τα Στατιστικά Στοιχεία των Πανελλαδικών 2022 των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Μετά την ανάρτηση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων, τα «Φοιτητικά Νέα» θα συνεχίσουν την αρθρογραφία για τα επόμενα στάδια που θα ακολουθηθούν (ανακοίνωση αποτελεσμάτων, αποτελέσματα ελάχιστης βάσης εισαγωγής, αποτελέσματα βάσεων, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την έναρξη και την διαδικασία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, εκτιμήσεις βάσεων, έκδοση Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, εγγραφές πρωτοετών κτλ). Συντονιστείτε ακόμη στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και στο facebook.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr