Πανελλήνιες 2022: Νέο προπτυχιακό πρόγραμμα θα λειτουργήσει στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Πανελλήνιες 2022: Νέο προπτυχιακό πρόγραμμα θα λειτουργήσει στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Πανελλαδικές 2022Το Πανεπιστήμιο Πατρών θα ενεργοποιήσει από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά το Προπτυχιακό Πρόγραμμα «Αειφορική Γεωργία» στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.

Στο πλαίσιο της παραπάνω εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας, θα πραγματοποιήσει Εσπερίδα με στόχο την ενημέρωση σε θέματα γεωργίας, καθώς και στη συμβολή των νέων αποφοίτων – γεωπόνων στην αειφορική γεωργία, η οποία ευελπιστούμε ότι θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Υπαίθρου.


Η εκδήλωση θα είναι με φυσική παρουσία στους χώρους του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο  (Αμφιθέατρο Κεντρικού Κτιρίου, Γ. Σεφέρη 2), την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και ώρα: 6.00μ.μ. και με ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση μέσω του συνδέσμου: https://upatras-gr.zoom.us/j/92064136509
Διακεκριμένοι Έλληνες του Εξωτερικού που υπηρετούν σε μεγάλους οργανισμούς ή γνωστά εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα θα καταθέσουν την προσωπικής τους άποψη.

Μπορείτε να αναζητήσετε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης στο σύνδεσμο: https://www.upatras.gr/enimerotiki-esperida-me-thema-aeiforiki-georgia-16-3-2022/

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης με φυσική παρουσία θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Κεραμέως για Πανελλήνιες 2022: Μείωση ύλης σημαίνει και δυσκολότερα θέματα

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr