Μηχανογραφικό (ΓΕΛ) 2021: Οδηγίες Ηλεκτρονικής Υποβολής

Μηχανογραφικό (ΓΕΛ) 2021: Οδηγίες Ηλεκτρονικής Υποβολής

Μηχανογραφικό 2021: Aπό τη Δευτέρα 19-7-2021 μέχρι και την Τετάρτη 28-7-2021 και ώρα 24:00, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο (ΜΔ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή που θα αποκτήσουν αυτές τις ημέρες. Αρχικά θα μπορούν να μελετήσουν και να επεξεργαστούν το ΜΔ και να κάνουν προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση) και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην τελική οριστικοποίηση του μηχανογραφικού τους δελτίου (Οριστικοποίηση).

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής ΜΔ είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευση της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το ΜΔ.


Εγχειρίδιο Χρήσης Μηχανογραφικό ΓΕΛ

Υπενθυμίζεται ότι εντός της προθεσμίας υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! για να ενημερωθείς πρώτος για τα επόμενα στάδια που πρέπει να κάνεις μετά την ανάρτηση των βαθμολογιών των μαθημάτων, την υποβολή του μηχανογραφικού πάτησε εδώ.

Όλα τα τελευταία νέα για το Μηχανογραφικό 2021

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr