Βγαίνει η ΕΒΕ

Βγαίνει η ΕΒΕ

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής: Μέσα στις επόμενες ημέρες δεκάδες χιλιάδες υποψήφιοι θα κληθούν να συμπληρώσουν και να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, με τα Τμήματα που επιθυμούν να εισαχθούν, εάν και μόνο βρίσκονται στα πλαίσια της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως παρευρέθηκε στην 97η Σύνοδο Πρυτάνεων ανακοινώνοντας πως την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 πιθανότατα θα ανακοινωθεί η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) ανά τμήμα.


Πιο συγκεκριμένα, η υπουργός είπε πως στις αρχές της εβδομάδας θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα δύο Μηχανογραφικά, το ένα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και το άλλο για τα ΙΕΚ, ενώ τη Δευτέρα, πιθανότατα, θα ανακοινωθεί η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής ανά τμήμα.

Συντονιστείτε από νωρίς το πρωί στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς θα σας παρουσιάσουν σε ειδικά διαμορφωμένη σελίδα (www.foititikanea.gr/EBE/2021/) τους ΠΙΝΑΚΕΣ με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) ανά Τμήμα μόλις εκδοθούν από το Υπουργείο Παιδείας. Εάν υπάρξει αλλαγή στην ημερομηνία έκδοσης της ΕΒΕ τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας ενημερώσουν σχετικά.

Μέσα από την αρχική σελίδα foititikanea.gr ή πατώντας εδώ θα μπορείτε να δείτε τους πίνακες με την ΕΒΕ μόλις εκδοθούν από το Υπουργείο Παιδείας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr