Αυτό είναι το θέμα της Έκθεσης που έπεσε στις Πανελλήνιες 2021

Αυτό είναι το θέμα της Έκθεσης που έπεσε στις Πανελλήνιες 2021

Πανελλήνιες 2021: Το θέμα που κλήθηκαν να αναπτύξουν στην Έκθεση οι τελειόφοιτοι αφορά στα «Εφόδια και τις Δεξιότητες».

Με το μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας και Λογοτεχνίας (έκθεση) ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν το θέμα που έπεσε μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο (εδώ):

ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Oι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων κατά την είσοδό τους στο εξεταστικό κέντρο υποχρεούνται, εκτός του δελτίου εξεταζομένου, να επιδεικνύουν και το εκτυπωμένο ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test). Κατά την είσοδό τους στην αίθουσα εξέτασης τοποθετούν οι ίδιοι το εκτυπωμένο ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση στην έδρα. Μετά την παράδοση του γραπτού τους, παραλαμβάνουν το ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση.

Καθημερινά τα «Φοιτητικά Νέα» θα βρίσκονται δίπλα στους υποψήφιους των Πανελλαδικών και στους γονείς των υποψηφίων παρουσιάζοντας τους έγκαιρα τόσο τα (ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021) όσο και τις (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών