Ελεύθερο Σχέδιο: Θέματα (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) Πανελληνίων 2020

Θέματα Λύσεις Πανελλήνιες 2020: Συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 με το μάθημα Ελεύθερο Σχέδιο οι εξετάσεις των πανελλαδικά εξεταζομένων ειδικών μαθημάτων για τους υποψηφίους φοιτητές τόσο των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) όσο και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα.

Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2020 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν τα Θέματα του μαθήματος Ελεύθερο Σχέδιο.

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» τα θέματα του μαθήματος Ελεύθερο Σχέδιο που διαγωνίζονται σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 οι χιλιάδες υποψήφιοι απόφοιτοι ΓΕΛ-ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα, εκτός των Αγγλικών για το οποίο πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 09:30 π.μ., και του Έλεγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων για το οποίο πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 17:00 μ.μ.

Τα θέματα θα γίνουν γνωστά μέσα από το παρόν άρθρο του «Φοιτητικά Νέα».

Θέματα Ελεύθερο Σχέδιο

Οδηγίες Σύνθεσης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr