Αγγλικά: Απαντήσεις θεμάτων Πανελλήνιες 2020

Πανελλήνιες 2020: Ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 με το μάθημα των Αγγλικών οι εξετάσεις των πανελλαδικά εξεταζομένων ειδικών μαθημάτων για τους υποψηφίους φοιτητές τόσο των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) όσο και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα.

Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2020 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν οι λύσεις των θεμάτων του μαθήματος των Αγγλικών.

Υπενθυμίζεται, ότι η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των Ξένων Γλωσσών είναι τρεις ώρες.

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» τις απαντήσεις των θεμάτων του μαθήματος Αγγλικά που διαγωνίζονται σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 οι χιλιάδες υποψήφιοι απόφοιτοι ΓΕΛ-ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα, εκτός των Αγγλικών για το οποίο πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 09:30 π.μ., και του Έλεγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων για το οποίο πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 17:00 μ.μ.

Λύσεις Θεμάτων Αγγλικά

Οι προτεινόμενες λύσεις του μαθήματος των Αγγλικών από τον Γιώργο Κουμεντάκη (απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας και ιδιοκτήτης κέντρου ξένων γλωσσών) και πιο κάτω από αυτές οι προτεινόμενες λύσεις του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Οι προτεινόμενες απαντήσεις του Γιώργου Κουμεντάκη: 


Οι προτεινόμενες λύσεις του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

Τα θέματα και ο σχολιασμός των θεμάτων θα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr